You must be logged in to post messages.
Please login or register

Old EEH Tech Support Forum

Hop to:    
loginhomeregisterhelprules
Bottom
Topic Subject: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
posted 11-17-01 03:16 PM EDT (US)   
When i start the game, it shows a lil waiting sign as a crusor, then goes back to a mouse, with out showing any screens at all, it still has it as running when u hit ctrl+alt+del. i did every thing i can, ive restarted reinstalled, i got the patch... and i have all the min. requrements!!!!! what the heck is wrong????????

Founder of: Neptune Studios Online
Have a suggestion for a website? Tell us @:
E-mail: Jaguarman_45@hotmail.com
"I Heart Ash." -Me
Replies:
posted 11-17-01 04:23 PM EDT (US)     1 / 6  
List your system specs.

Tonto Z HG Angel Not Zen
Support HG | Rise of Nations Heaven | Empires: DMW
No crackers, Gromit! We've forgotten the crackers.
posted 11-18-01 03:41 PM EDT (US)     2 / 6  
Du, EE doesn't start immediately. Give it a second. Damn.

ThePerfectCore
"My head asplode."
posted 11-18-01 06:26 PM EDT (US)     3 / 6  
dude, i dont think it takes 20 min for the thing to boot up. is it possable that sirra made alot of bad CD's and thats y every 1 is having trubble????

Founder of: Neptune Studios Online
Have a suggestion for a website? Tell us @:
E-mail: Jaguarman_45@hotmail.com
"I Heart Ash." -Me
posted 11-19-01 03:39 PM EDT (US)     4 / 6  
Sorry for my bad attitude earlier, but I am now having this problem as well.

It seems as if Sierra had the right idea game-play wise, but whoever was coding the EXE and related files has serious issues - I have to double-click the EE icon several times before the thing gets going. It's gotten so bad that I'll sit there, moving my hand like I'm turning a key when I double-click, and I can almost here a car engine trying to turn over.

Sierra has no doubt heard about this problem and the game's several incompatibilty with alot of gamer hardware, and is working to fix the problem in the next patch. Hopefully.


ThePerfectCore
"My head asplode."
posted 11-19-01 03:52 PM EDT (US)     5 / 6  
so basicly all we can do is wait...

Founder of: Neptune Studios Online
Have a suggestion for a website? Tell us @:
E-mail: Jaguarman_45@hotmail.com
"I Heart Ash." -Me
posted 11-19-01 04:07 PM EDT (US)     6 / 6  
Try upgrading your video drivers. I also had this same problem and so did my one friend. He upgraded his video drivers, that didn't work for me but when I upgraded my sound drivers, the game worked then. Try doing that and see what happens. If they don't work, maybe trying updating your bios. Hopefully this helps you and who ever else is having this problem.
Empire Earth Heaven » Forums » Old EEH Tech Support Forum » Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Top
You must be logged in to post messages.
Please login or register
Hop to:    
Empire Earth Heaven | HeavenGames