You must be logged in to post messages.
Please login or register

Old EEH Tech Support Forum

Hop to:    
loginhomeregisterhelprules
Bottom
Topic Subject: Having a small graphics/sound problem...
posted 11-17-01 10:07 AM EDT (US)   
This same problem occured in the demo as well. Every 1-2 minutes or so I get a slight hesitation in both sound and graphics as if it is autosaving or something but I have that option turned off. Also, in the training tutorials it is quite common for the audio of the mission to be cut off at the end. Very strange. I have turned all settings down to the minimums to see if maybe my system couldn't handle the optimum settings but there was no difference. Therefore I'm thinking there is some kind of conflict somewhere. This is the only game this occurs in and I have many.

It doesn't really hinder game play, at least not yet it hasn't, but is just rather a nuisance.

Here is my system:

Dell Dimension XPS T550 PIII 550 mhz
128 mb RAM upgraded to 256 mb
Windows 98 2nd edition
Soundblaster Live Value card
32mb Diamond Viper 770D NVIDIA AGP graphics card

I appear to have all drivers updated so this is not the problem. Directx is updated to the current version.

If anyone has any idea or possible solutions for this problem please reply. Thankyou very much.

Replies:
posted 11-18-01 03:43 PM EDT (US)     1 / 1  
You = victim of system lag. Turn off any memory management proggies you have runnin' in the background, and turn down the graphics settings in the game.

ThePerfectCore
"My head asplode."
Empire Earth Heaven » Forums » Old EEH Tech Support Forum » Having a small graphics/sound problem...
Top
You must be logged in to post messages.
Please login or register
Hop to:    
Empire Earth Heaven | HeavenGames